About Me

My photo
Shah Alam, Kg.Melayu Subang, Malaysia
Hye..U all...name saye Diana Sofia Korang ley panggil dieana k..im not single k..Already married hhih =) pape pun hope korg enjoi ngn blog saye ok..tq

Followers

sahfieya

Hye all bloger..hope korang sume sehat-sehat slalu k..hihi..ni first time tau i create myblog..Percubaan yang pertama..myb my blog simple skit..tpi insyaallah..saye akan sentiase update blog ni ntuk korang k..pape pun love kat korangla =)

Tuesday, 28 June 2011

Hujan dipagi hari..membuatkan saye nak tido ZZZzzzzz .......

  • Wednesday
  • 9.34 a.m
  • At Office
~ Assalammmualikum..hye mornink all. Pewh...pagi ni mmg btol2 menguji ksabaran sayela..mane taknye..hujan daaa pgi2 ni...hubby siap ley ckp cmni lagi kat saye " B Syioknye dapat tido pagi2 ni siap plok2 bantal lagi" Ai jeles plk den dongar eyh..kan dah terkluar Nogori saye ni..hahahahah
Hujan dipagi hari....



 ~ And yang lagi best lagi..baby pagi ni pun xbnyak gerak2 lam perut mummy..hihi agaknye die pun syiokk tido agaknye...
Anak mummy yang khusuk tido..Zzzz.
 ~ Alangkah bestnye lau kat saye pun dapat join tido skali..hahahah..Bukan senang wo..nak dapat feel tido cmni..TERBAIKLA..org ckp..hahhahah..

~ Tpi apekan daye kene kerja da.....mimmpi jela ekh Mummy diana oit....

Muke Busuk..



2 comments:

  1. memang muka busukpn...wakakaka...

    ReplyDelete
  2. hahahaha..sengal...muke busyuk manje okies =P

    ReplyDelete